Плащане и доставка

1. Доставка.
1.1 Доставка с куриер (за цялата страна).

Доставката на територията на Република България се извършва чрез куриерската фирма Еконт Експрес. Поръчки, приети до 15:00 ч. в работен ден се доставят в повечето случаи на следващия работен ден (с изключение на малките населени места, които се обслужват по график от куриерските фирми). В зависимост от желанието на клиента, доставката може да бъде направена до офис на Еконт експрес или до адрес на клиента. Цената на доставка до офис на Еконт или личен адрес се определят по тарифата на куриерската фирма и зависят от теглото, размерите на пратката и сумата на наложения платеж (ако има такъв), които се отразяват в стоковата разписка или фактурата за Вашата поръчка.
Всички разходи (за куриерски услуги) за транспортиране на стока до и от клиента са за негова сметка освен ако изрично не е договорено друго.
Цените за доставка се определят от куриерските фирми и промените им не зависят от „Софмакс“ ООД.
Тарифен калкулатор на Еконт.

1.2. Допълнителни условия по доставка.

Поръчките направени след 14:00 се обработват на следващия работен ден, т.е. доставката се забавя с един работен ден. Поръчки направени в петък(след 14:00ч.), събота или неделя се изпращат в понеделник.

ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или увреден, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на Еконт, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. „Cофмакс“ ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер.

УТОЧНЕНИЕ: Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. В случай, че клиента не бъде открит на посочения адрес или е подал грешен/непълен адрес, втората доставка се заплаща допълнително от него.

1.3 Забавяне на доставка.

„Cофмакс“ ООД не носи отговорност при забавяне на пратки от страна на куриерските фирми, поради влошени метеорологични условия или друга причина, независеща от „Cофмакс“ ООД

2. Плащания.

2.1. Наложен платеж.

Плащането се извършва на куриера при получаване на поръчката.

Ако искате стоката да се достави на друг получател (различен от Вас), а Вие да платите, опцията за наложен платеж не е приложима.

2.2. Плащане в брой при взимане лично от склад на Софмакс ООД – гр. София, ж.к.Хаджи Димитър.
Трябва предварително да се уточнят по телефон или e-mail точен ден и час за взимане на стоката.

3. Отстъпки.
Клиентите на онлайн магазин sportdetox.com могат да ползват намаление от цената на поръчаните продукти, когато е изпълнено поне едно от условията за получаване на отстъпка.

3.1 Условия за получаване на отстъпки.

– Клиентът разполага с валиден промокод. Отстъпката и срока на валидност за всеки промокод са индивидуални. Ако промокодът е предназначен за еднократна упореба, той не трябва да е бил използван, за да бъде валиден. Промокодовете не са поименни и могат да бъдат открити в някои рекламни материали на sportdetox.com или да бъдат предоставяни на клиента в специални случаи (например при чести и регулярни поръчки или поръчки в големи количества).

3.2. Допълнителни условия.
– Отстъпките са само за цената на поръчаните стоки и не се прилагат за цената на доставката.
– Отстъпките не важат за преоценени продукти или стоки на промоция.